Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ-ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;;

Ο  ασφαλιστικός νόμος-λαιμητόμος  είναι γεγονός. Χιλιάδες γιατροί έχουν στα χέρια τους τα ειδοποιητήρια των προκλητικών ασφαλιστικών εισφορών που πρακτικά τους βγάζουν εκτός επαγγέλματος καθώς πλησιάζει(28/2) η ώρα της πληρωμής.
Ο ασφαλ(η)στρικός νόμος είναι μια καθαρή επιλογή του μαύρου μετώπου, όχι καπρίτσιο κάποιου περίεργου υπουργού. Είναι απαίτηση όσων στηρίζουν και εφαρμόζουν την μνημονιακή πολιτική για:
-           Αποχώρηση του κράτους από την κοινωνική ασφάλιση.  Στο όνομα της ισόβιας εξυπηρέτησης του χρέους και των ματωμένων πλεονασμάτων του ΔΝΤ και της ΕΕ , πάνω στις  πλάτες μας, δεν εγγυώνται ούτε τα ψίχουλα της βασικής σύνταξης…
-          Στήριξη του μεγάλου κεφαλαίου , με την προκλητική μείωση των εργοδοτικών εισφορών με τις απαράδεκτες ρυθμίσεις για την μεσαιωνική εργασία με το <<μπλοκάκι>>
-          Την μαζική έξοδο από την εργασία χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων και μισθωτών γιατρών. Είναι προκλητικό ψέμα ότι τάχα ωφελούνται τα χαμηλά εισοδήματα όταν οι άνεργοι γιατροί θα πληρώνουν 158 ευρώ το μήνα. Για την μεγάλη πλειοψηφία των γιατρών οι φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις υπερβαίνουν  το εισόδημα!
Οι πλειοψηφίες του ΠΙΣ και των Ιατρικών Συλλόγων ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ με την στάση τους στην κυβερνητική πολιτική όταν:
-          Αποδέχονται τις βασικές κατευθύνσεις του νόμου(πχ ανταποδοτικότητα), θεωρούν την ασφάλιση  ιδιωτική υπόθεση (επαγγελματικά ταμεία ασφάλισης στην γραμμή Κατρούγκαλου και ΔΝΤ)
-          Αγνοούν προκλητικά τους χιλιάδες γιατρούς που αμείβονται με μπλοκάκια
-          Περιορίζονται σε διαγωνισμούς προσφυγών στο Συμβούλιο της Επικρατείας όταν ξέρουν πως και οι θετικές αποφάσεις τα τελευταία χρόνια έμειναν στα αζήτητα
-          Κρύβουν τον βασικό ένοχο: την πολιτική που στηρίζουν  η κυβέρνηση και τα μνημονιακά κόμματα της αντιπολίτευσης. ΔΕΝ θέτουν στόχο ανατροπής αυτής της πολιτικής!
ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ;;
-          Να καταργήσουμε τον νόμο λαιμητόμο στην πράξη. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ στις 28/2 τις ληστρικές εισφορές που μας βγάζουν εκτός εργασίας. ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να ζούμε μια ζωή για να πληρώνουμε το ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
-          ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ κατάργηση ΟΛΩΝ των αντιασφαλιστικών νόμων που κατεδάφισαν την κοινωνική ασφάλιση
-          ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ. ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΕΑΟ(Κέντρα είσπραξης ασφαλιστικών εισφορών) που θα προχωρούν σε δεσμεύσεις λογαριασμών σε οφειλές από το πρώτο ευρώ!
-          ΔΗΜΟΣΙΑ ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ. ΠΛΗΡΗΣ, ΔΩΡΕΑΝ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
-          ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ- ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
-          ΜΑΖΙ με όλους τους υγειονομικούς ,τους ελεύθερους επαγγελματίες ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ να ανατρέψουμε την πολιτική του μαύρου μετώπου .
-          ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΕ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 2/3 ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΤΣΑΥ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ!


                 ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ