Πέμπτη 16 Μαΐου 2013


ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…..

Στην καρδιά της μεγαλύτερης στα χρονικά, επίθεσης στα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα κάποιοι είναι πραγματικά …στον κόσμο τους!

Η Πανεπιστημονική κίνηση γιατρών(ΠΑΜΕ) πιστή στην καταστροφική και αυτοαναφορική λογική της- δες την πρωτοφανή  αντιαπεργιακή τους στάση στην ΟΛΜΕ-  προχώρησε σε απαράδεκτη και συκοφαντική επίθεση (για άλλη μια φορά) κατά της ΑΡΣΙ(σε σχετική σημερινή της ανακοίνωση).

Αφορμή οι εξελίξεις στον ΣΕΙΙΝΑΠ(Σύλλογος Εργαζόμενων Ιατρών Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων Αθήνας Πειραιά).

Ο σχετικός Σύλλογος δραστηριοποιείται στο χώρο της ιδιωτικής υγείας  όπου  τα συμφέροντα χιλιάδων γιατρών  πλήττονται  κατάφωρα  από την συμμαχία της άθλιας τρικομματικής  κυβέρνησης του ΔΝΤ της ΕΕ και του κεφαλαίου στο χώρο της Υγείας.

Η ΑΡΣΙ επί 12 χρόνια μέσα από πολλά προβλήματα και αδυναμίες να κρατήσει το Σύλλογο ζωντανό. Ο Σύλλογος  πρέπει να σταθεί στο ύψος των τεράστιων σημερινών αναγκών , να  μαζικοποιηθεί και να μπει μπροστά στον αγώνα για την υπεράσπιση  των συμφερόντων χιλιάδων γιατρών που δουλεύουν σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα.

Η ΑΡΣΙ αρνείται να συναινέσει  σε διαδικασίες που συντηρούν τον εκφυλισμό την ηττοπάθεια και τον συμβιβασμό με την άθλια σημερινή κατάσταση

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ στους γιατρούς της Αθήνας την αήθη , συκοφαντική επίθεση που δέχτηκαν μέλη της ΑΡΣΙ από γνωστούς συνδικαλιστές  της Πανεπιστημονικής  στην συγκέντρωση του Συλλόγου στις 12/5/13 και δηλώνει ότι δεν θα τους ακολουθήσει στο μοναχικό δρόμο των επιθέσεων .

ΚΑΛΕΙ τους γιατρούς που έχουν οποιαδήποτε εξαρτημένη σχέση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα , τους άνεργους , τους απολυμένους να γραφτούν στο Σύλλογο ΜΑΖΙΚΑ και να συμμετάσχουν στις διαδικασίες του δυναμώνοντας τον αγώνα για ανατροπή της άθλιας πολιτικής!!

 

                                   ΑΡΣΙ  16/5/2013