Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Για το ... "voucher" της ξεφτίλας



Η ΑΘΛΙΑ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ…
Η κυβερνητική πολιτική της ανθρωπιστικής κρίσης και της κοινωνικής καταστροφής ξαναχτύπησε στην Υγεία. Το  Υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΠΥΥ που με την απάνθρωπη πολιτική τους έχουν δημιουργήσει ήδη 2 εκατομμύρια ανασφάλιστους πολίτες με ακραία προκλητικό τρόπο διαφημίζουν το <<εισιτήριο ελεύθερης πρόσβασης σε υπηρεσίες ΠΦΥ- health voucher>> .

Το σχετικό πρόγραμμα διαχειρίζεται από το ΕΣΠΑ πραγματικά ψίχουλα  - για τις πραγματικές ανάγκες πρόληψης, διάγνωσης και κυρίως θεραπείας εκατομμυρίων ανασφάλιστων πολιτών.

Εκτιμάται ότι αφορά περίπου 160.000 άτομα και …προσφέρει το πολύ 2 ιατρικές επισκέψεις και κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις διατηρώντας τον απάνθρωπο αποκλεισμό εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ελλάδα  από την δωρεάν πρόσβαση για θεραπεία στις μονάδες Υγείας.

Ο μεγάλος όγκος της δαπάνης θα καταλήξει βέβαια στους πιο πιστούς συμμάχους της  θλιβερής συγκυβέρνησης, ΔΝΤ και ΕΕ: Στους κρατικοδίαιτους επιχειρηματικούς ομίλους  που λυμαίνονται τον χώρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Είναι πραγματική πρόκληση να εμφανίζεται η κυβέρνηση που είναι αποκλειστικά  υπεύθυνη για την σαφή μείωση του προσδόκιμου επιβίωσης, την θεαματική αύξηση των αυτοκτονιών και την επαναφορά ξεχασμένων λοιμωδών νοσημάτων , ότι κάνει…κοινωνική πολιτική!!

Είναι  η ίδια κυβέρνηση που υλοποιεί τα τραγικά μέτρα του ΔΝΤ και της ΕΕ στην εκπαίδευση θέλοντας να διαλύσει το δημόσιο σχολείο με τις συγχωνεύσεις ,τις απολύσεις-μεταθέσεις  χιλιάδων εκπαιδευτικών. Που δεν θα διστάσει να προχωρήσει και σε προληπτική επιστράτευση των ηρωικών εκπαιδευτικών προκειμένου να στείλει μήνυμα τρομοκρατίας σε όλη την αγωνιζόμενη κοινωνία!!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!

Κοινό μέτωπο ξεσηκωμού σε ΠΑΙΔΕΙΑ και ΥΓΕΙΑ ΤΩΡΑ!!

Ελεύθερη πρόσβαση σε ΚΑΘΕ κάτοικο(ανασφάλιστο,άνεργο,μετανάστη) της  χώρας σε όλες τις  δομές της υγείας.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΕ!!

ΠΑΛΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!


                                                   ΑΡΣΙ 11/5/2013