Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ … ΣΗΜΑΝΤΗΡΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !


ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ … ΣΗΜΑΝΤΗΡΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !

Από Α.Ρ.Σ.Ι. 13-11-11

Ο δικηγόρος κ. Σημαντήρης (νομικός σύμβουλος της 2ης ΥΠΕ και διάφορων οργανισμών του υπουργείου υγείας) είναι γνωστός για τις «κατά παραγγελίαν» γνωμοδοτήσεις, που είναι τόσο απροκάλυπτα αντεργατικές και στερούμενες νομικής βάσης ώστε συνήθως τις … αγνοούν και αυτοί που τις παραγγέλνουν («Κάθε είδους επίσχεση και απεργία είναι παράνομη», «Όλες οι εφημερίες μπορούν να μετατρέπονται σε ετοιμότητας» κλπ)
Το τελευταίο «κρούσμα» όμως (γνωμοδότηση μετά από αίτημα του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού) είναι τόσο ωμό, που δείχνει «άλλη ποιότητα».
Εδώ ή ο συντάξας θέλει να δείξει πόσο έχει αηδιάσει και ο ίδιος με την πολιτική που αναγκάζεται να υπηρετεί ή … ο κυνισμός των κυβερνώντων έχει ξεπεράσει κάθε όριο.


Τέτοια αποκάλυψη για το τι σημαίνει η καταστροφική πολιτική της χούντας κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ για τη δημόσια υγεία, δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ούτε ο πιο ευφάνταστος συνδικαλιστής !
Την αφιερώνουμε στον κ. Λοβέρδο που με απύθμενο θράσος όπου σταθεί και όπου βρεθεί από την μία ισχυρίζεται ότι η κατάσταση στην δημόσια υγεία είναι ρόδινη και ότι οι επιστήμονες του Lancet και του Κέϊμπριτζ είναι … «άσχετοι», και από την άλλη με κάθε ευκαιρία συκοφαντεί ασύστολα την πλειοψηφία των υγειονομικών (όπως πρόσφατα τους καρδιοχειρουργούς του «Αγία Σοφία» και τους γιατρούς του ΟΑΕΕ).
ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ (του εκπροσώπου του κ. Σαμαρά συμπεριλαμβανομένου) ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ …