Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΣΙ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΣΙ

Η Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών καταγγέλλει σε όλους τους γιατρούς της Αθήνας το ωμό πραξικόπημα της ΔΗΚΚΙ σχετικά με τον καταρτισμό των ψηφοδελτίων των προσεχών εκλογών του ΙΣΑ στις 19-20/6. Η ΔΗΚΚΙ παραβίασε τους πάγιους κανόνες καταρτισμού σύμφωνα με τους οποίους καμιά παράταξη δεν προτείνει ανοικτό αριθμό υποψηφίων (αλλά ίσο με τις εκλόγιμες θέσεις) . Και αυτό χωρίς να ενημερώσει, ως όφειλε, ως πλειοψηφούσα παράταξη στο ΔΣ.
Στο ΔΣ του ΙΣΑ τις 2/6/2011 η ΑΡΣΙ κατήγγειλε την απαράδεκτη μεθόδευση και ζήτησε την άμεση απόσυρση των υπεράριθμων υποψηφίων της ΔΗΚΚΙ . Η τελευταία σε μια επίδειξη αλαζονείας και αντιδημοκρατικής στάσης απέρριψε την πρόταση.
Η ΔΗΚΚΙ ως πλειοψηφούσα παράταξη τόσα χρόνια στον ΙΣΑ φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την αποτυχία του γραφειοκρατικού – υποταγμένου-ηττημένου συνδικαλισμού. Οι πρόσφατες μεγάλες κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν από την κατάληψη του Υπ. Υγείας άνοιξαν μια ρωγμή σε αυτόν τον συνδικαλισμό.
Οι αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες βάσης δείχνουν το δρόμο!! Με πλαίσιο αιτημάτων που θα αντιπαλεύουν την πολιτική της χούντας κεφαλαίου-κυβέρνησης-ΔΝΤ-ΕΕ που στηρίζει η ΝΔ , μπορεί να οικοδομηθεί ένα νέο ιατρικό κίνημα!
Στις εκλογές της 19-20 Ιούνη στέλνουμε μήνυμα οριστικής ρήξης με τον υποταγμένο συνδικαλισμό. Δυναμώνουμε την τάση του ενωμένου ανεξάρτητου αγώνα από τα κάτω μόνου ικανού να αναχαιτίσει την αντιλαϊκή λαίλαπα.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΣΙ!!