Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ !

ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ !
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ !

- Γεννιέται ένα μεγαλειώδες πανιατρικό κίνημα από χιλιάδες μαχόμενους νοσοκομειακούς, γιατρούς ΙΚΑ, αυτοαπασχολούμενους, άνεργους γιατρούς και φοιτητές ιατρικής με ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΑΛΗΣ !
- Γεννήθηκε και ωριμάζει ταχύτατα με ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ η αντίληψη του διακλαδικού – παλλαϊκού συντονισμού με ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Τετάρτη 9/2 (11 πμ από το υπουργείο υγείας στη Βουλή) μαζί με τους απεργούς ΟΛΜΕ και ΕΘΕΛ και κεντρικό σύνθημα «ΥΓΕΙΑ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ, όχι στην κατεδάφιση των κοινωνικών αγαθών από τη χούντα κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ»
- Γεννήθηκε και ωριμάζει ταχύτατα η αντίληψη του πανιατρικού αγώνα για δωρεάν δημόσια περίθαλψη ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ δημόσιους λειτουργούς και ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ τόσο για την νοσοκομειακή ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ενάντια στο κεφάλαιο και τις καθεστωτικές δυνάμεις! Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης Κατάληψης ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ είναι η μεγαλύτερη ίσως κατάκτηση για το σήμερα και το αύριο του ιατρικού κινήματος. Επίσης κάτω από την πίεση της συνέλευσης ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ (σημείο 10) ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, που σφυρηλατούν την ενότητα με τους φοιτητές της ιατρικής και τους νέους γιατρούς.
- Ανυπακοή στην κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της. Μεγαλειώδης η αντίσταση του απλού γιατρού στην ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑΣ. Στα δάκτυλα –κυριολεκτικά- μετριούνται οι γιατροί με ιατρεία στις γειτονιές και σύμβαση με ΟΠΑΔ – ΟΑΕΕ που συνταγογράφησαν σε ασφαλισμένους του ΙΚΑ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ Δευτέρα και Τρίτη (και εργαζομένων του ίδιου του υπουργείου υγείας συμπεριλαμβανομένων !) ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΣΑΝ σε συνταγολόγια των ιατρικών συλλόγων χωρίς αμοιβή οι απεργοί γιατροί ! Για πρώτη φορά την Τρίτη ο κ. Λοβέρδος ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ !
- Ανυπακοή στη ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ – επιβολή από τα κάτω πλαισίων και μορφών, που ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ «ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ» ΤΟΥ ΙΣΑ ΟΤΑΝ ΨΕΛΛΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ παραβιάζοντας τις αποφάσεις των συνελεύσεων. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ «ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΤΑ ΠΡΑΞΗ» που βοηθά την καλλιέργεια των αυταπατών που σπέρνουν η κυβέρνηση, το σύστημα και οι μεγαλοαπατεώνες ιδιώτες εργολάβοι ιατρικής εργασίας. ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ !
- Ανυπακοή στην επιβολή της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ, με ανήμπορους πολίτες και εξαθλιωμένους υγειονομικούς, με κυριαρχία της στυγνής λογικής του κεφαλαίου, του μνημονίου και των αγορών, με το «ή πληρώνεις ή πεθαίνεις» στην ημερήσια διάταξη, με πειθαρχία Γερμανίας – τιμές Μόντε Κάρλο – μισθούς Κίνας – περίθαλψη Καμερούν, με γιατρούς σκλάβους των 600 ευρώ, με 2 εκατομμύρια Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας θυσία στις ανάλγητες μηχανές του μνημονίου, με τους λίγους ισχυρούς του χρήματος ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ από την εξαθλίωση της κοινωνικής πλειοψηφίας.
- Ανυπακοή στο κράτος του κεφαλαίου, στην κοινοβουλευτική δικτατορία του μνημονίου. Τόσο οι … «πιέσεις» της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, όσο και η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ στάση της ΝΔ («διαφωνούμε με την κατάληψη, καταψηφίζουμε το νομοσχέδιο επειδή είναι αόριστο») αλλά και οι υστερικές «κορώνες» από βουλευτές του ΛΑΟΣ ενάντια στην κινητοποίηση, ΔΕΝ ΠΤΟΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ !
Τετάρτη 11 πμ στο Υπουργείο – πορεία στη Βουλή

Συνέλευση αμέσως μετά τη διαδήλωση στο αμφιθέατρο του υπουργείου – συνέχιση της κατάληψης – πανιατρική συγκέντρωση Πέμπτη 10/2, 12.30 μμ στο χώρο της κατάληψης για τη συνέχιση του αγώνα και την οργάνωση της ανυπακοής


ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΑΤΡΩΝ