Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ … Από Α.Ρ.Σ.Ι. 25-2-11

ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ … Από Α.Ρ.Σ.Ι. 25-2-11
«ΔΙΑΛΟΓΟΣ» 1 : Στις 23-2 επί τέσσερεις (4) ολόκληρες ώρες η αστυνομία ψέκαζε με τόνους χημικά δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές που περέμεναν αποφασιστικά στο κέντρο της Αθήνας απαιτώντας ΝΑ ΦΥΓΕΙ η κυβέρνηση και να ανατραπεί η χούντα κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ. Μαζικότατο το πανιατρικό μπλόκ.
«ΔΙΑΛΟΓΟΣ» 2 : Ενώ ο κ. Λοβέρδος πάλι ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ λέγοντας ότι ΘΑ «κάνει προσλήψεις» γιατρών και νοσηλευτών (πότε; Το 2015; Το 2055;), ο κ. Ραγκούσης ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ τον κάνει … «ρόμπα» με τη γνωστή εγκύκλιό του που τονίζει ότι καμία εξαίρεση δεν επιτρέπεται από το «5 φεύγουν, 1 έρχεται», αναφερόμενος ειδικά στους γιατρούς και τους νοσηλευτές !! Μάλιστα, δεν διευκρινίζεται αν εξαιρούνται οι ειδικευόμενοι (!;;)
«ΔΙΑΛΟΓΟΣ» 3 : Η διοίκηση του νοσοκομείου Πατησίων κάλεσε σήμερα τον συνάδελφο Φαράντο, Χειρουργό, να τον κάνει … ντά – ντά επειδή έκανε δημόσια δήλωση για τα προβλήματα του νοσοκομείου !!!
Είναι πλέον κοινά παραδεκτό ότι ο μόνος «διάλογος» που θα κάνει ο λαός με αυτήν την κυβέρνηση ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ. Γίνεται όλο και περισσότερο φανερό ότι πιο γρήγορα από τους υπουργούς ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ διάφορα γλοιώδη τσιράκια τους …


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27-2, 11 ΠΜ, ΣΤΟ “PRESIDENT” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.