Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ

21-6-2010


1. Επαναβεβαιώνεται η απόφαση για συνέχιση της επίσχεσης εργασίας μέχρι την καταβολή του συνόλου των δεδουλευμένων σε όλους τους εργαζόμενους.

2. Καταγγέλλεται το παραπλανητικό «δελτίο τύπου» της 2ης ΥΠΕ (16-6-2010), στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι οι επισχέσεις εργασίας είναι «προσχηματικές» (!;), ότι στα περισσότερα νοσοκομεία έχουν καταβληθεί (ή πρόκειται να καταβληθούν εντός ημερών) και οι εφημερίες Απριλίου (!;), ότο για όλα φταίνε αποκλειστικά είτε οι διαδικασίες του δημόσιου λογιστικού είτε η προηγούμενη κυβέρνηση. Με τέτοια έωλα και ψευδεπίγραφα επιχειρήματα δεν πείθεται κανένας. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου ξέρουν ότι αντιμετωπίζουν πλέον οξύ πρόβλημα επιβίωσης.


3. Συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις 23-6-2010 και 29-6-2010, απαιτώντας την ανάκληση τόσο του απαράδεκτου ΠΔ ανατροπής των εργασιακών σχέσεων όσο και του αντιλαϊκού – αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου. Μόνο ο ενωτικός πανεργατικός πανελλήνιος αγώνας όλων των κλάδων μπορεί να ανατρέψει την απαράδεκτη αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΔΝΤ.

4. Την Πέμπτη 24-6-10 προχωράμε σε κινητοποίηση στο Υπ. Υγείας στις 12.30 μμ.


5. Νέα γενική Συνέλευση Δευτέρα 28-6-10, ώρα 10.30 πμ.


ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Πήλιουρας Στέλιος, Πρόεδρος ΔΣ Συλλόγου
Παπανικολάου Πάνος, εκπρόσωπος πενταμελούς ΕΙΝΑΠ