Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ρ.Σ.Ι. 24-12-09

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ρ.Σ.Ι. 24-12-09

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΕΣΥ !

Ο «Χριστουγεννιάτικος μπουναμάς» της κυβέρνησης στους νοσοκομειακούς γιατρούς ...
Η κα Μαριλίζα εδώ και καιρό όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει ότι θα στελεχώσει με γιατρούς τις ΜΕΘ ώστε να λειτουργήσουν τα κενά κρεββάτια.
Πριν 15 μέρες οι εκπρόσωποι του υπουργείου ανακοίνωσαν στους εκπροσώπους της Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας ότι σκοπεύουν να προσλάβουν 40 γιατρούς μέσω του ... ΚΕΕΛΠΝΟ (!), με 11μηνη θητεία (!!), χωρίς ασφάλιση (!!!), χωρίς καθηκοντολόγιο (!!!!), οι οποίοι θα πληρώνονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών (!!!!!).
Και αυτό τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει παγώσει όλες τις διαδικασίες πρόσληψης επιμελητών, τόσο όσον αφορά κενωθείσες θέσεις όσο και τις 2000 νέες θέσεις που προβλέπονται από τη συλλογική σύμβαση και τον νόμο 3754 !
ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ : ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΣΥ.
Ήδη εκδόθηκε ομόφωνη ανακοίνωση καταδίκης από την ΕΓ της ΟΕΝΓΕ, και το Συντονιστικό Γενικών Συνελέυσεων Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά καλεί τους γιατρούς σε αγωνιστική επαγρύπνηση και επίσης καλεί το ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας να πάρει άμεσα θέση.

Υ.Γ. «Επί του πιεστηρίου» : Νέα κουτοπονηριά της κας Μαριλίζας. Ενώ πριν λίγες μέρες είχε δεσμευτεί ότι θα παραπέμψει στο ΚΕΣΥ το θέμα με το «Ντυνάν» και την ειδικότητα της βιοπαθολογίας, σε νέο ΦΕΚ 18-12-09 δίνεται η δυνατότητα στο «Ντυνάν» να δίνει και ... εξειδίκευση στη ΜΕΘ !! Συμπέρασμα : οι άνθρωποι είναι μάστορες στην ψευτιά και την παραπλάνηση.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 2009 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 1995 ΟΥΤΕ 2000.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ.