Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΑΤΡΩΝ(ΑΡΣΙ)-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ  ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ  ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σ.Ε.Ι.Ι.Ν.Α.Π)

Η ΑΡΣΙ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ στον ΣΕΙΙΝΑΠ   καταγγέλλει στους γιατρούς και το λαό τα κωμικοτραγικά  γεγονότα  που συνέβησαν σήμερα 19/1/2014 στο 17ο Συνέδριο της ΟΣΝΙΕ.

1)      Με μια πρωτοφανή απόφαση της καθαιρεμένης διοίκησης της  ΟΣΝΙΕ το σωματείο μας (ΣΕΙΙΝΑΠ) ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΗΚΕ από το συνέδριο! Στην καρδιά της πιο μεγάλης  επίθεσης που δέχονται τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα από τη συμμαχία κεφαλαίου, κυβέρνησης, ΔΝΤ και ΕΕ με προκλητικό τρόπο και προφασιζόμενοι γελοία γραφειοκρατικά επιχειρήματα δεν επέτρεψαν στον αντιπρόσωπο να συμμετάσχει στο συνέδριο.

2)       Έκπληξη και πολλά ερωτηματικά προκαλεί και η στάση της ΔΑΣ(ΠΑΜΕ) στην ΟΣΝΙΕ που ενώ αρχικά συνέβαλλε στην έναρξη του συνεδρίου, την εκλογή προεδρείου και την νομιμοποίηση του αντιπροσώπου του ΣΕΙΙΝΑΠ  , προχώρησε σε αλλαγή στάσης κατά 180ο και σε ανοικτή ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ με την καθαιρεμένη απερχόμενη διοίκηση ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ στον αποκλεισμό μας  ,   και στη διεξαγωγή τελικά ενός συνέδριου ΠΑΡΩΔΙΑ χωρίς συζήτηση, χωρίς πολιτικές αποφάσεις και φυσικά ΧΩΡΙΣ σχεδιασμό δράσης για την απόκρουση της  γιγαντιαίας επίθεσης. Τελικά είναι και οι δύο συνυπεύθυνοι για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Ενδιαφέρον θα είχε η θέση της ΔΗΠΑΚ στον ΣΕΙΙΝΑΠ για αυτή την θέση της  ΔΑΣ-ΠΑΜΕ που οδήγησε στον αποκλεισμό του ΣΕΙΙΝΑΠ

3)      Καταγγέλλουμε με το πιο κατηγορηματικό τρόπο  το όργιο αυταρχισμού και τρομοκρατίας στα γεγονότα που συνέβησαν το πρωί πριν την έναρξη του συνέδριου. Μπράβοι με εντολή προφανώς της καθαιρεμένης διοίκησης ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ(!)  την είσοδο σε εργαζόμενους  ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ θλιβερά επεισόδια! Αποκορύφωμα  η εμφάνιση στο συνέδριο ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ μετά από κλήση του απερχόμενου <<προέδρου>> που ειδικεύεται κατά τα άλλα στον αποκλεισμό ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ εκλεγμένων αντιπροσώπων.

Αυτή η ΚΑΤΑΝΤΙΑ του <<συνδικαλιστικού κινήματος>>  ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ!

ΕΣΕΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΕ,

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ  ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΦΤΩΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΕ!!

 

                                             20/1/2014 ΑΡΣΙ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ στον ΣΕΙΙΝΑΠ