Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ !


Ο ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ !

Από Α.Ρ.Σ.Ι. - Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών 15-10-13


Ο διάσημος νευροχειρουργός Μαντζίντ Σάμι στην Αθήνα




Συντάκτης:
  • AlphaTV News Team
  • 14/10/2013 20:24
Συνάντηση με τον παγκοσμίου φήμης Ιρανό νευροχειρουργό, πρόεδρο και δημιουργό του Διεθνούς Ινστιτούτου Νευροχειρουργικής στο Αννόβερο της Γερμανίας Μαντζίντ Σάμι είχε την Δευτέρα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με τον οποίο έβαλαν τα θεμέλια μιας στενής συνεργασίας στον τομέα της νευροχειρουργικής. Στόχος, μέσα στα επόμενα 5 χρόνια να δημιουργηθεί στην Ελλάδα το καλύτερο κέντρο νευροχειρουργικής στην Ευρώπη.
Ο διάσημος νευροχειρουργός προσκλήθηκε απ’ τον υπουργό Υγείας «για να δούμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε το επίπεδο των ιατρικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό μέλλον για τους ασθενείς και να αναβαθμίσουμε τις ιατρικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς». Δήλωσε δε «πολύ αισιόδοξος για το μέλλον των ιατρικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, γιατί όλη η Ευρώπη κοιτάει την Ελλάδα». Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση είπε, ότι «όλοι οι πολιτικοί στην Ευρώπη γνωρίζουν, ότι η Ελλάδα πρέπει να επιβιώσει και να γίνει και πάλι επιτυχημένη. Γι’ αυτό είμαι πεπεισμένος, ότι αυτό το πρόγραμμα στην Ελλάδα θα πετύχει. Ξέρετε, κάποιες φορές η κρίσης είναι η αφετηρία για να δημιουργηθεί κάτι σπουδαίο, γιατί οι άνθρωποι έρχονται κοντά και καταφέρνουν μεγάλα επιτεύγματα».
Μετά την δημιουργία του Ινστιτούτου Νευροχειρουργικής στη Γερμανία, ο 70χρονος Μαντζίντ Σάμι κλήθηκε από την κυβέρνηση της Κίνας και του Ιράν να κάνει το ίδιο στο Πεκίνο και την Τεχεράνη αντίστοιχα. Το εγχείρημα μάλιστα όπως παραδέχεται, ήταν εφικτό χάρη στην οικονομική στήριξη ευαισθητοποιημένων επιχειρηματιών. Για τον ίδιο λόγο εξήρε την πολύτιμη συμβολή του προέδρου του Ομίλου Demco Δημήτρη Κοντομηνά στην δημιουργία του νευροχειρουργικό κέντρου στην Ελλάδα. Όπως είπε «έχω την πεποίθηση, ότι ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς είναι αποφασισμένος να κάνει κάτι πολύ δυνατό για την χώρα του. Γι’ αυτό με έχει πείσει. Αυτό το βίωσα και με τους επιχειρηματίες στο Ιράν, οι οποίοι όπως και ο κ. Κοντομηνάς ζήτησαν την βοήθεια μου και σύντομα οι πολίτες στο Ιράν θα έχουν ένα υπέροχο Ιατρικό Κέντρο. Ελπίζω το ίδιο να συμβεί και εδώ».

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης στον ρόλο προμόσιονερ” των ιδιοτελών επιχειρηματικών συμφερόντων του ομίλου demco και του κ. Κοντομηνά προσωπικά ... Αναλαμβάνει να ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ιδιωτική νευροχειρουργική κλινική που ετοιμάζονται να ιδρύσουν στη χώρα μας ο κ. Κοντομηνάς και ένας γιατρός συνταξιούχος από χρόνια του Γερμανικού συστήματος υγείας και νυν κλινικάρχης στο Αννόβερο.
Ο υπουργός που κλείνει δημόσια νοσοκομεία, που ετοιμάζεται να διαλύσει ολόκληρη την δημόσια πρωτοβάθμια περίθαλψη, που θανατώνει διά της οικονομικής ασφυξίας ό,τι έχει απομείνει, ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ αναλαμβάνει τον ρόλο του ... ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗ στην επικείμενη ίδρυση ιδιωτικής νευροχειρουργικής κλινικής !!!
Με την ίδια λογική αύριο μεθαύριο, ένας άλλος συνταξιούχος γιατρός εκ Γερμανίας θα ανακοινώσει την ίδρυση ιδιωτικής ορθοπαιδικής κλινικής μαζί με τον κ. Αποστολόπουλο, κάποιος τρίτος την ίδρυση ιδιωτικής αγγειοχειρουργικής κλινικής μαζί με τον κ. Βγενόπουλο, και πάει λέγοντας – και σε όλες αυτές τις διαφημιστικές ανακοινώσεις θα παρίσταται και θα προλογίζει ο υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης ! Ευνόητα ο οποιοσδήποτε δικαιούται να πει πως ο κ. Γεωργιάδης
ΔΙΑΛΥΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ την δημόσια περίθαλψη για να μην έχουν ανταγωνισμό τα ιδιωτικά συμφέροντα που ο ίδιος ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ υποστηρίζει και προωθεί ...
Αν από την κυβέρνηση και ιδιαίτερα από το γραφείο του πρωθυπουργού δεν υπάρξει άμεση και ξεκάθαρη αποδοκιμασία, αυτό θα σημαίνει πως ο κ. Σαμαράς ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για τα καμώματα του κ. Γεωργιάδη και πως καλύπτει υπουργούς του που ανοικτά εμφανίζονται σαν ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Αλλά από έναν πρωθυπουργό που έχει από καιρό αναλάβει ο ΙΔΙΟΣ τον ρόλο του ΑΡΧΙΜΠΡΑΒΟΥ ΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, όπως π.χ. των χρυσοθηρών στην Χαλκιδική, έναν πρωθυπουργό μιάς κυβέρνησης – μαριονέττας στα χέρια της χούντας κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ, τι να περιμένει κανένας ... Απάντηση : ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ – ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ, Η ΑΚΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ...