Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013


                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το ΔΣ  του Συλλόγου Εργαζόμενων Ιατρών Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων Αθήνας Πειραιά (ΣΕΙΙΝΑΠ) εκφράζει την οργή  ,  την αγανάκτηση  και τον αποτροπιασμό  του για την άνανδρη δολοφονία του Παύλου Φύσσα  από  φασίστα μέλος  της  νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.

Ο  Παύλος Φύσσας γνωστός καλλιτέχνης με πλούσια αντιφασιστική δράση έπεσε νεκρός σε ενέδρα των φασιστών σε ένα προμελετημένο έγκλημα. Οι δολοφόνοι κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι  λίγες  μέρες μετά αντίστοιχη δολοφονική φασιστική επίθεση κατά μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα.

Τα χέρια των φασιστών της Χρυσής Αυγής οπλίζει η λυκοσυμμαχία κυβέρνησης , ΔΝΤ και ΕΕ που αξιοποιεί το μακρύ χέρι του συστήματος για να περάσει τον κοινωνικό Αρμαγεδδώνα  κατά λαού και της νεολαίας. Δεν είναι  τυχαία η επιλογή της χρονικής στιγμής. Την στιγμή που με κέντρο την απεργία διαρκείας των καθηγητών και τον αγώνα κατά των απολύσεων και της διάλυσης κάθε δημόσιου αγαθού τρίζει ξανά η θλιβερή δικομματική κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Οι φασίστες και οι προστάτες τους θα πάρουν την απάντηση στους δρόμους!
Ο θάνατος του Παύλου θα πάρει την εκδίκηση  του  στον ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ για την ανατροπή της πολιτικής που σπέρνει την απόγνωση, την φτώχεια και τον θάνατο στο λαό μας  και που εκτρέφει και στηρίζει ανοικτά την φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής

                                                   ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΕΙΙΝΑΠ