Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ «ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ»...

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ «ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ» :
ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ
ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
Από Α.Ρ.Σ.Ι. 27-10-11
Να τι σημαίνει στην πράξη η συμφωνία … «σωτηρίας» της χώρας.
Από 400 ως 700 ευρώ (ανάλογα με την βαθμίδα) βρήκαν στα ΑΤΜ σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί όλης της χώρας. Το υπουργείο οικονομικών δεν ανακάλεσε (φυσικά) την υπουργική απόφαση με την οποία πρακτικά κάνει στάση πληρωμών όσον αφορά τις δεδουλευμένες εφημερίες των νοσοκομειακών γιατρών (τυπικά επαναφέρει τη διαδικασία των παρέδρων ως είχε πριν τις 1-9-10).
Από την άλλη οι τραπεζικές μετοχές κάνουν σήμερα «πάρτι» στα χρηματιστήρια όλης της Ευρώπης, της Σοφοκλέους συμπεριλαμβανομένης. Άνοδος από 10 ως και 25% ! Οικονομικοί αναλυτές τονίζουν ότι «οι αγορές προεξοφλούν τις ιδιαίτερα επωφελείς για τις τράπεζες κρυφές πτυχές της χθεσινής συμφωνίας των Βρυξελλών (κρυφές για τους λαούς, όχι για τους τραπεζίτες – η Μέρκελ και ο Σαρκοζί διαπραγματεύονταν απευθείας με τους μεγαλοτραπεζίτες στην κυρίως αίθουσα, ενώ ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος … έπαιζαν μπιρίμπα στον προθάλαμο και περίμεναν τις αποφάσεις των «αφεντικών».
Το ίδιο ακριβώς που συμβαίνει με τις εφημερίες θα συμβεί τις αμέσως προσεχείς μέρες με τους μισθούς και τις συντάξεις σε όλη τη χώρα, δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Όταν η χώρα … «πλουτίζει», πλουτίζουν μόνο οι πολύ λίγοι. Όταν η χώρα «πτωχεύει», πτωχεύουν μόνο οι πάρα πολλοί …
Υπενθυμίζουμε ότι η ίδια κυβέρνηση που (δυστυχώς) μας κυβερνάει ακόμα, το καλοκαίρι του 2010 δήλωνε ότι οι ρυθμίσεις του νόμου Ξενογιαννακοπούλου περί εφημεριών που καταργούνται τώρα από το Σαχινίδη και το Λοβέρδο έγιναν «για να γλιτώσουμε από τις επισχέσεις». Λοιπόν, όπως στρώνουν έτσι ας κοιμηθούν …
Από Δευτέρα 31-10-11 γενικές συνελεύσεις σε όλα τα νοσοκομεία και όλες τις ενώσεις. Αγωνιστικές αποφάσεις. Συντονισμός.
Να καταλάβουν και οι γκαουλάϊτερς του Ράϊχενμπαχ ότι «διοικούν» (εκεί καταντήσαμε) Ελληνικά νοσοκομεία, όχι κρεματόρια σε κατεχόμενη χώρα.
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ – ΔΝΤ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ,
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ.