Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΛΟΒΕΡΔΟΣ : O «ΙΑΤΡΟΜΑΧΟΣ» ΤΟΥ ΔΝΤ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ : O «ΙΑΤΡΟΜΑΧΟΣ» ΤΟΥ ΔΝΤ
Από Α.Ρ.Σ.Ι. 20-5-11
Κάθε όριο χυδαιότητας και ψευδολογίας ξεπέρασε ο Α. Λοβέρδος, σε ένα ανεπανάληπτο δημόσιο υβρεολόγιο ενάντια στους νοσοκομειακούς γιατρούς.
- Οι ακτινολόγοι είναι «τεμπέληδες» επειδή –όπως σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο- παίρνουν … ακτινολογική άδεια (!). Όπως ξέρουν και οι πέτρες, η πρόσθετη αυτή άδεια δίνεται σε όλους όσους εκτίθενται σε ραδιενέργεια κατά την εργασία τους, ώστε να μειώνονται οι αθροιστικές επιπτώσεις της ακτινοβολίας στην υγεία τους.
- Οι αναισθησιολόγοι –και κατ’ επέκταση όλοι οι νοσοκομειακοί γιατροί- είναι «τεμπέληδες» επειδή … παίρνουν ρεπό μετά την εφημερία, δηλαδή μετά μόλις 24 ώρες συνεχούς εργασίας (!) και επειδή –άκουσον, άκουσον … - παίρνουν μέχρι και 15 μέρες εκπαιδευτική άδεια τον χρόνο …
Ο γνωστός νάρκισσος του νεοσυντηρητισμού κ. Λοβέρδος με τις δηλώσεις του αυτές
- Ουσιαστικά εξαγγέλλει νέα δέσμη αντιδραστικών μέτρων (αύξηση ωρών εργασίας, κατάργηση των ρεπό, μετατάξεις, απολύσεις, κατάργηση νοσοκομείων) αφού μετά την προπαγάνδα «τι τα θέλουμε τα άχρηστα κρεββάτια» αρχίζει η προπαγάνδα «τι τους θέλουμε τους άχρηστους γιατρούς».
- Επιχειρεί να συγκαλύψει τα τεράστια προβλήματα που δημιουργεί η πολιτική της χούντας κεφαλαίου – κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ (τεράστιες ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτές, απλήρωτες υπερωρίες και εφημερίες κλπ).
- Παίζει για άλλη μια φορά το ρόλο του «πιο καλού παιδιού» στα μάτια του οικονομικού κατεστημένου και των αστικών δικτύων ενημέρωσης, στην αγωνιώδη του προσπάθεια να επιλεγεί σαν ο δελφίνος στην νέα κοινοβουλευτική μνημονιακή δικτατορία της μεταπαπανδρεϊκής εποχής.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ – ΔΝΤ
ΔΩΡΕΑΝ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ

Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών