Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΑ, Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ …

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΑ, Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ …
Ανακοίνωση Α.Ρ.Σ.Ι. 19-4-11
Αποκαλυπτικός σήμερα ο κ. Λοβέρδος. Αφού κατήγγειλε θεούς και δαίμονες, προβοκάτορες, εξωγήινους κλπ που υπονομεύουν την πολιτική του, ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ : Ή κάθεστε στα αυγά σας και δέχεστε «αμάσητη» την κυβερνητική πολιτική, ή κλείνω αμέσως το 40% των νοσοκομείων της χώρας (!!!) γιατί δεν μπορώ να τα χρηματοδοτήσω (!!!!).
Τέτοια ανοιχτή ομολογία για τις καταστροφικές συνέπειες της αντιλαϊκής καταιγίδας κεφαλαίου – κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ δεν θα μπορούσε να εκστομίσει ούτε ο πιο ευφάνταστος … «αριστεριστής».
Σε αρμονία με τα παραπάνω το γενικότερο κλίμα της σημερινής σύσκεψης – επικοινωνιακού show του υπουργείου :
- Ανακοινώθηκε με τυμπανοκρουσίες η αποπομπή Διοικήτριας και Αν. Διοικητή του «Αλεξάνδρα» γιατί … δεν μπορούσαν να βρουν τα αποθέματα υλικών και κρεβατιών που εντόπισε εκ των υστέρων με έφοδό του ο κ. Μουσιώνης.
- Παρουσιάστηκε η εισήγηση Λιαρόπουλου για την αναδιάρθρωση των νοσοκομείων. Εκτός από τις «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα του ΔΝΤ δραματικές περικοπές και τις πλήθος αντιδραστικές κορώνες απαξιωτικές για τους νοσοκομειακούς γιατρούς και όλους τους υγειονομικούς λειτουργούς, οι συγκεκριμένες προτάσεις δείχνουν ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα των νοσοκομείων. Π.χ. η εισήγηση να γίνει ο «Αγ. Σάββας» (!!) ή το «Ελπίς» (!!!) κεντρικό εφημεριακό κέντρο (ενώ αντίθετα νοσοκομεία όπως ο «Ερυθρός» δεν κρίνονται κατάλληλα για επικεφαλής), μόνο από «προβοκάτορες σαμποτέρ» σαν αυτούς που επικαλείται ο κ. Λοβέρδος μπορεί να εκπορεύεται. Επίσης αναρωτιέται κανένας τι είδους βαθυστόχαστη σκέψη και πολύχρονη γνώση των θεμάτων υγείας είναι αυτή που δεν μπορεί να αποφασίσει αν εφημεριακό κέντρο πρέπει να είναι η Νίκαια ή το Τζάννειο.
- Ακολούθησαν ομιλίες από τους κ.κ. Μόσιαλο και Κυριόπουλο που ανοιχτά «εξέπεμπαν» διαφοροποίηση. Είπαμε, όταν το καράβι βουλιάζει, τα ποντίκια αρχίζουν να πηδάνε …
- Από τους προσκεκλημένους ιατρικούς φορείς οι μόνοι που παρέστησαν ήταν οι «συνήθεις ύποπτοι» του ΠΙΣ κ.κ. Καλοκαιρινός και Αλεξανδρόπουλος …
Τα ψέματα τελείωσαν. Η κυβέρνηση ομολογεί την πρόθεσή της για οριστική διάλυση κάθε έννοιας δημόσιας περίθαλψης. Όλοι τώρα στον αγώνα.
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΕΕ – ΔΝΤ
ΔΩΡΕΑΝ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΌΛΟ ΤΟ ΛΑΟ
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ