Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ, κ. ΛΟΒΕΡΔΟ ;

ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ, κ. ΛΟΒΕΡΔΟ ;
Ανακοίνωση Α.Ρ.Σ.Ι. 26-4-11
Γελάει ο κόσμος με τα επικοινωνιακά «σόου» του κ. Λοβέρδου και του κ. Μουσιώνη. Οι καταγγελίες για ελλείψεις σε υλικά και προσωπικό διαψεύδονται μετά βδελυγμίας, κούτες με σύριγγες ανακαλύπτονται πίσω από κλειστές πόρτες με το … φακό στο χέρι (!!!), γίνονται αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε επαρχιακά νοσοκομεία και δίνονται διαβεβαιώσεις του στυλ «μη φοβάστε, δεν θα συγχωνευτείτε εσείς αλλά οι … διπλανοί».
Όλα αυτά θα προκαλούσαν μόνο θυμηδία, αν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου και οι διάφοροι «παρατρεχάμενοι» τις τελευταίες μέρες ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΕΡΒΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ κάνοντας προσωπικές επιθέσεις σε γιατρούς που έχουν δώσει τη ζωή τους για τη δημόσια περίθαλψη επειδή οι τελευταίοι τόλμησαν να πουν την αλήθεια για τις τραγικές ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα τμήματά τους.
Και οι πέτρες ξέρουν ότι οι γιατροί αυτοί που «στοχοποιήθηκαν» πασχαλιάτικα –όπως ο επιστημονικός υπεύθυνος της ΜΕΘ του «Ασκληπιείου» - έχουν επιδείξει επιστημονική και κοινωνική (με την έννοια της ανιδιοτέλειας) προσφορά τέτοια, που οι λιγοστοί αυλοκόλακες «συνάδελφοι» που περιστοιχίζουν τον κ. Λοβέρδο δεν την έχουν δει ούτε στον ύπνο τους. Άλλωστε για αυτούς ο όρος «ανιδιοτέλεια» είναι άγνωστη λέξη …
Επίσης, και οι πέτρες ξέρουν ότι αντίθετα δεν γίνεται κουβέντα για τα ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ που με τις πλάτες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου συνεχίζουν να διαγουμίζουν τα νοσοκομεία, αδίστακτοι και ανενόχλητοι, καθαιρώντας ακόμα και … διοικητές νοσοκομείων (!) προκειμένου να καλύψουν τις ατασθαλίες τους. Και αυτό γιατί έχουν «άκρες» στην «αυλή» που περιστοιχίζει τον υπουργό. Άλλωστε η διατήρηση και διαιώνιση των σκανδαλωδών προνομίων του μεγαλοκαθηγητικού και μεγαλοδιευθυντικού κατεστημένου –που αποτελούν την μεγαλύτερη πηγή διαφθοράς και παραοικονομίας μέσα στα νοσοκομεία- είναι βασική πολιτική επιλογή της κυβέρνησης και της τρόϊκας.
Προειδοποιούμε :
Οι γελοίες, σπασμωδικές και παράνομες προσπάθειες τρομοκράτησης των νοσοκομειακών γιατρών και των άλλων εργαζόμενων να «μην μιλάνε» και να μην καταγγέλλουν τα κακώς κείμενα δεν τρομοκρατούν κανέναν.
Οι «εγκέφαλοι» του υπουργείου να εγκαταλείψουν κάθε ιδέα για διώξεις (!!!) ενάντια σε γιατρούς που καταγγέλλουν τα προβλήματα των νοσοκομείων, γιατί θα ξεσηκωθούν και οι πέτρες.
Από την άλλη, οι προσπάθειες συγκάλυψης διάφορων «λερωμένων» του μεγαλοδιευθυντικού και μεγαλοκαθηγητικού κατεστημένου που «χαϊδεύει» ο υπουργός, και ειδικά της συγκεκριμένης «παρέας» που στεγάζεται στην «αυλή» του, επίσης θα πέσουν στο κενό. Θα φροντίσει γι’ αυτό το νοσοκομειακό κίνημα.
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΕΕ – ΔΝΤ !
ΔΩΡΕΑΝ, ΔΗΜΟΣΙΑ, ΙΣΟΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ –
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ