Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΛΟΒΕΡΔΟΣ : Ο «ΛΟΓΙΣΤΗΣ» ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΤΟΜΑ … «ΥΠΟΥΡΓΟΣ»

ΛΟΒΕΡΔΟΣ : Ο «ΛΟΓΙΣΤΗΣ» ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΤΟΜΑ … «ΥΠΟΥΡΓΟΣ»

Ανακοίνωση Α.Ρ.Σ.Ι. 15-2-11

Επιτέλους χθες ο κ. Λοβέρδος έκανε και μία ανακοίνωση με την ιδιότητα του υπουργού υγείας, και όχι με αυτήν του «λογιστή» (της τρόϊκας). Σ.Σ. : ο χαρακτηρισμός «λογιστής» ως γνωστόν είναι του ίδιου, η επεξήγηση στην παρένθεση δική μας.
Αφού αναμάσησε για τη νέα γρίππη τις (υψηλοτάτου επιστημονικού επιπέδου …) κοινοτυπίες των εγκεφάλων του ΚΕΕΛΠΝΟ (Σ.Σ. μετά τις απίστευτες περσινές ανοησίες της ηγεσίας του ΚΕΕΛΠΝΟ, του Αβραμόπουλου και της Ξενογιαννακοπούλου, φέτος δεν έχουν πάει να εμβολιαστούν ούτε οι ευπαθείς ομάδες…) ο κ. Λοβέρδος έκλεισε τη συνέντευξη τύπου με την ακόλουθη απίστευτη δήλωση : « οι απεργοί πείνας μετανάστες της Υπατίας αποτελούν την μεγαλύτερη βόμβα για τη δημόσια υγεία» και αμέσως έφυγε ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ (κυριολεκτικά …) για να αποφύγει τις σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Τώρα το πώς απεργοί πείνας αποτελούν κίνδυνο για την υγεία οποιουδήποτε άλλου εκτός για τον εαυτό τους, μόνο ο κ. Λοβέρδος και οι απίστευτοι «επιστήμονες» - σύμβουλοί του (επίσημοι και μυστικοί) μπορούν να το απαντήσουν … Εκτός αν εννοεί ότι η κοινωνική αντίσταση είναι μεταδοτική, οπότε όχι μόνο συμφωνούμε μαζί του, αλλά επαυξάνουμε : έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας και στις 23 Φλεβάρη αναμένεται … πραγματικός λοιμός !
ΟΧΙ, κ. υπουργέ … «βόμβα» για τη δημόσια υγεία δεν είναι οι απόκληροι του κόσμου που καταφεύγουν στο απελπιστικό, έσχατο μέτρο της απεργίας πείνας μπας και βρουν το δίκιο τους απαιτώντας νομιμοποίηση αφού εργάζονται στην χώρα μας επί πολλά χρόνια…
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ «ΒΟΜΒΑ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 90 (ΕΝΕΝΗΝΤΑ) ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 15-2 ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ, περιμένοντας στη λίστα του ΕΚΑΒ για ένα πολυπόθητο κρεβάτι. Και αυτό, κ. υπουργέ, γιατί με την ως χθες θητεία σας σαν … «λογιστής» είχατε σαν προτεραιότητα τις ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ και όχι την ανάπτυξη των αναγκαίων κλινών ΜΕΘ. Όταν αυτοί οι ασθενείς αρχίσουν να πεθαίνουν ένας – ένας τις επόμενες μέρες και ξεκινήσουν τα … «όργανα» από τους συγγενείς τους ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ότι για τον ΘΑΝΑΤΟ των ανθρώπων τους δεν φταίει η πολιτική σας αλλά φταίνε οι … απεργοί πείνας της Υπατίας.