Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ...

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ...

Ανακοίνωση Α.Ρ.Σ.Ι. 4-2-11

Επιτέλους ο κ. Λοβέρδος βρήκε ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ για την προώθηση της απαράδεκτης πολιτικής του ... Εκτός από τους βαρώνους – κρατικοδίαιτους μεγαλοεργολάβους ιδιοκτήτες των καναλιών, από χθές το βράδι τον κ. Λοβέρδο στηρίζει επίσημα και η ... «Ιατρική Εταιρεία Διευθυντών ΕΣΥ». Πρόκειται για την γνωστή ολιγομελή ομαδούλα – «σφραγίδα» του κ. Μαρουδιά, που κατά καιρούς εμφανίζεται στο προσκήνιο για να ζητήσει οι πολίτες να πληρώνουν στα νοσοκομεία, να απαγορεύονται οι απεργίες, να δουλεύουν οι ειδικευόμενοι είκοσι ώρες το 24ωρο, να απολυθούν οι τεμπέληδες γιατροί των επαρχιακών νοσοκομείων, να υπάρχει σε κάθε τμήμα μόνο ένας γιατρός – συντονιστής - φεουδάρχης και όλοι οι υπόλοιποι να τού κουβαλάνε την τσάντα κλπ. Δηλαδή ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ «ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ» που προσκυνά και στηρίζει κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση με στόχο την εξυπηρέτηση των ιδιοτελών του συμφερόντων και την κάλυψη των παρανομιών του – δοτή εξουσία και άνομος πλουτισμός βασισμένος στη ΔΥΣΤΥΧΙΑ του λαού και την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ των υπόλοιπων γιατρών ... Οι παραπάνω απόψεις φυσικά έχουν συναντήσει την περιφρόνηση της μεγάλης πλειοψηφίας των έντιμων σημερινών συντονιστών διευθυντών.
Θαυμάστε τώρα γιατί η ομάδα αυτή στηρίζει τον κ. Λοβέρδο σύμφωνα με τη χθεσινή τους ανακοίνωση «Θέλουμε επίσης να τονίσουμε ότι είναι προς τιμή του Υπουργού ο οποίος κατανόησε αυτό που τόσο ο τελευταίος υπουργός υγείας της προηγούμενης κυβέρνησης κος Αβραμόπουλος όσο και η πρώτη υπουργός της παρούσας κυβέρνησης κα Μ. Ξενογιαννακοπούλου δεν κατάφεραν παρά τις προσπάθειες μας. Αφορά την υπόθεση της καταστρατήγησης κάθε έννοιας αξιολόγησης στη εξέλιξη των γιατρών του ΕΣΥ με αποκορύφωμα την εξέλιξη στη βαθμίδα του Διευθυντή με διαδικασίες που προσβάλλουν τους άξιους έλληνες γιατρούς και αποτελούν παγκόσμια πρωτοτυπία. Η θεσμοθέτηση διακριτής βαθμίδας Συντονιστή Διευθυντή και οι ανοιχτές προκηρύξεις των αντίστοιχων θέσεων για να μπορούν όλοι οι ικανοί γιατροί να τις διεκδικούν, που αν συμπληρωθεί με την αξιολόγηση των ήδη υπηρετούντων γιατρών όλων των βαθμίδων, θα λειτουργήσει σαν ώθηση προς μια ποιοτικότερη περίθαλψη στο πλαίσιο του ΕΣΥ.» (!!!)
Συγχαρητήρια κ. Λοβέρδε ... τα χατήρια των μεγαλοδιευθυντάδων και των μεγαλοκαθηγητάδων τα κάνετε ΟΛΑ, και από την άλλη εσείς και τα παπαγαλάκια σας έχετε το θράσος να μιλάτε για «εξυγίανση» και «εξορθολογισμό». ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
Είναι σαφές ότι οι διατάξεις αυτές του πολυνομοσχεδίου αποτελούν την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ «θεσμική» ταφόπλακα κάθε υπολείμματος της συλλογικής σύμβασης των νοσοκομειακών γιατρών, ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ανά μήνα 7 εφημερίες οι ειδικευόμενοι και 5 οι ειδικευμένοι).
Τα παραπάνω αποκαλύπτουν την ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ :
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ... «ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ» ΘΕΛΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ , ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ «ΝΟΜΙΜΑ» ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ.
ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.

ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ !
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ !