Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ρ.Σ.Ι. 6-2-11, ώρα 10.30 μμ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ρ.Σ.Ι. 6-2-11, ώρα 10.30 μμ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ !
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ, ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ !
ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ (ΕΘΕΛ, ΕΛΜΕ, ΟΤΑ, Σωματεία νοσοκομείων, σωματεία υγειονομικών, Συντονισμό Πρωτοβάθμιων Σωματείων κλπ)
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, αποδεικνύοντας έτσι ότι ο ρατσισμός υπάρχει μόνο στις καθεστωτικές δυνάμεις και στα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ !
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, Ο ΠΙΣ, Ο ΣΕΥΠ – ΙΚΑ κλπ !
ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ, κ. ά.
ΘΡΑΥΣΗ ΕΚΑΝΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Α.Ρ.Σ.Ι. «Αυτός ΔΕΝ απεργεί (ο Μαρουδιάς), ΕΣΥ τι κάνεις». Η … «ΕΞΥΠΝΑΔΑ» ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΟΥΔΙΑΔΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !
ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΚΑ. Ξέρουν ότι αυτά που κάνουν είναι τόσο παράνομα, που δεν έχουν τολμήσει ούτε… e-mail να στείλουν στους συμβεβλημένους με ΟΑΕΕ και ΟΠΑΔ γιατρούς, που από καιρό είναι ενταγμένοι στο διαδικτυακό σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης ! Επίσης, ούτε στις ιστοσελίδες του ΟΑΕΕ και του ΟΠΑΔ έχουν τολμήσει να αναρτήσουν καμία ανακοίνωση ή ειδοποίηση ! Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι έχουν προειδοποιήσει ότι δεν θα εκτελούν τις παράνομες και απεργοσπαστικές συνταγές ! Οι ιατρικοί σύλλογοι και ο ΠΙΣ έχουν απευθύνει επίσης αυστηρή προειδοποίηση για τις απεργοσπαστικές παρανομίες ! ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΙΚΑ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ 9.30 ΠΜ. Οι απεργοί δηλώνουν ότι καμία ευθύνη δεν θα έχουν για την εκτέλεση αυτών των συνταγών, ευθύνη η οποία βαρύνει αποκλειστικά τους κ.κ. Κουτρουμάνη και Σπυρόπουλο …