Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ρ.Σ.Ι. 15-12-09

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ρ.Σ.Ι. 15-12-09

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !

Το ότι ο Τσούκαλος από σύμβουλος του Αβραμόπουλου έχει γίνει σύμβουλος της Ξενογιαννακοπούλου ερμηνεύεται από τη φύση της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας του κλάδου, για την οποία χιλιάδες νοσοκομειακοί γιατροί έχουν ήδη βγάλει τα συμπεράσματά τους.
Το ότι στο προεκλογικό φυλλάδιο της ΔΗΚΝΙ δεν υπάρχει – ούτε για τα μάτια – έστω μία λέξη κριτικής για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μπορεί να ερμηνευτεί επίσης από την κοινή στάση των ηγεσιών των δύο παρατάξεων όλο το τελευταίο διάστημα. Ίσως γι’ αυτό η ΠΑΣΚ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα προεκλογικό φυλλάδιο, φαίνεται ότι καλύπτεται ...100% από την ΔΗΚΝΙ.
Όμως μάλλον είναι σοβαρότερα τα πράγματα. Η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας έχει βαλθεί να εφαρμόσει την πολιτική της ... ΝΔ πολύ συνεπέστερα από τον ίδιο τον Αβραμόπουλο. Αυτό που δεν τόλμησε να κάνει ο πρώην υπουργός και το είχε πάρει πίσω – να αρχίσουν δηλαδή να δίνουν ειδικότητα τα ιδιωτικά νοσοκομεία– το εφαρμόζει τώρα η Ξενογιαννακοπούλου. Με ΦΕΚ ημερομηνίας 11-12-09 ξεκινά το «Ερρίκος Ντυνάν» να δίνει πλήρη ειδικότητα βιοπαθολογίας !!! Μάλιστα σημειώνεται ότι το «Ντυνάν» σήμερα είναι στην πράξη 100% ιδιωτικό νοσοκομείο και έχουν εκλείψει ακόμα και τα επί Αβραμόπουλου προσχήματα. Δεν υπάρχει συνεργασία με ασφαλιστικά ταμεία (για ΜΕΘ κλπ) ενώ υπάρχει επίσημος «συνεταιρισμός» με τον όμιλο Αποστολόπουλου για λειτουργία μαιευτηρίου μέσα στο «Ντυνάν».
Συμπέρασμα :
- ΝΔ –ΠΑΣΟΚ ίδια κυβερνητική πολιτική, ταυτόσημη «συνδικαλιστική» έκφραση.
- Αποφασιστικός αγώνας ενάντια στην συντηρητική πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.
ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ
Μεθαύριο 17-12-09 στις εκλογές ΕΙΝΑΠ μαύρο στους Τσουκαλολαοπόδηδες και στα κοινοβουλευτικά δεκανίκια τους – ενίσχυση της Α.Ρ.Σ.Ι.